Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SULI-PET program

2008.06.02

 

A SULI PET programba eddig összesen 600 iskola kapcsolódott be, a tanulók 2007-ben mintegy 200 tonna PET palackot gyűjtöttek össze, zsugorítottak és küldtek be újra-feldolgozásra a Budafilter 94 telephelyére.

A jelenleg is működő SULI PET PONT programhoz csatlakozó iskolák értékesítés útján helyezik ki aTHERMO PRESS készülékeket a diákok otthonába. A programban résztvevő diákok maguk dönthetnek arról, hogy az ingyenes inverz csomag küldéssel visszajuttatott zsugorított palackokért járó visszavételi díjat a saját nevükre kérik-e, vagy az iskola részére ajánlják fel.

A programban résztvevő iskolák feladatai, illetve csatlakozásuk előnyei:

  • A készülék kihelyezéssel kapcsolatos szervezés, a programhoz csatlakozni kívánó háztartások adatainak eljuttatása a programot szervező társasághoz.
  • 2 Ft ellenérték palackonként, amennyiben a zsugorított palackok beküldése az iskola vonalkódjára történt.
  • Minden egyes beküldött palack után további 50 fillér ellenérték, függetlenül attól, hogy a beküldés az iskola, vagy a diák egyéni vonalkódjával történt-e. Ennek kifizetése évente egy alkalommal, a tanév végéig, május 31-ig esedékes.
  • Minden, az intézmény által kihelyezett készülék után 500 Ft/készülék jutalék kerül elszámolásra és kifizetésre, egyeztetés után.

A diákoknál jelentkező előnyök:

  • Saját tulajdonú készülékkel - amelynek vételára bruttó 6000 Ft - tudja otthon a szelektív hulladékgyűjtést segíteni.
  • 2 Ft ellenérték palackonként, amennyiben a zsugorított palackokbeküldés a tanulónál lévő készülék vonalkódjára történt.
  • CIB Bank Zrt. örömmel támogatja azokat a családokat, akik aktívan részt vállalnak a gyermekek környezetvédelmi nevelésében.

Amennyiben a programban való részvétel felkeltette érdeklődésüket, szíveskedjenek a mellékelt jelentkezési és megrendelő lapot címünkre visszaküldeni!

 

 

 

SULI-PET jelentkezési lap letöltése
Mérete: 86 KB | készült: 2008.02.10

SULI-PET megrendelőlap letöltése

Mérete: 77 KB | készült: 2008.02.10

SULI-PET program folyamatábrája

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

budapest

(also, 2016.09.30 08:25)

Pazarold az áramot, több kárt okozol a környezetnek.

GreenNon

(GreenNon, 2009.01.27 19:12)

Köszönjük a pontosítást!

info@thermopress.hu

(THERMO PRESS Hungary Kft., 2008.10.22 21:22)

Tisztelt Olvasó! A megújult SULI-PET program aktuális leírása és letölthető dokumentumai a www.zsugorito.hu oldalon találhatók, sok más THERMO PRESS rendszerről szóló naprakész információval együtt. Itt lehet tájékozódni például a PET palack zsugorító készülék használatáról és beszerezhetőségéről, a zsugorított palackok visszavételi díjas begyűjtéséhez való csatlakozásról, a begyűjtött palackok hasznosításáról és a SULI-PET-en kívül több hasonló programról is. Üdvözlettel: THERMO PRESS Hungary Kft.