Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Víz nélküli autótisztítás és ápolás

2009.02.26

A Miracle Drywash lehetőséget nyújt az innovatív autótisztítás terjesztésére. Ez egy környezetkímélő termék, melynek használatával vizet takarítunk meg és óvjuk a természetet. Egy palack MDW - ami 6-7 normál méretű autó tisztítására elegendő - megközelítőleg 1 tonna vízmegtakarítást tesz lehetővé. Komoly probléma napjainkban a vízfogyasztás csökkentésének elérése és az élővilág megvédése. Továbbá a technológiánál nem kerül közvetlenül a környezetbe  szennyezett víz.

-               A szárazmosás, mintha egy kicsit paradox helyzet lenne. Ez egy kifejezést takar?

Valóban, az angol nyelvterületről átvett formáról van szó. Mikor megismerkedtünk ezzel a lehetőséggel, eleinte gondban is voltunk, hogy miként kell ezt lefordítani. Önmagában a Drywash szóösszetétel az angol nyelvből ismert szavakat takar, még azok számára is akik nem beszélnek angolul, de a globalizáció egyfajta eredményeként ránk zúduló reklámokból esetleg ismerhetőek. A mosás szó önmagában is azt jelenti, hogy vízzel tisztítunk. Autóinkat is autómosókba visszük, vagy mi magunk mossuk le. A Miracle Drywash ez utóbbira kínál egy környezetkímélőbb és kényelmesebb megoldást.

-               Akkor most víz nélkül mosunk, vagy tisztítunk?

-              

Nyelvészkedés helyett maradjunk annyiban, hogy az autótisztítás víznélküli alternatívájáról beszélhetünk. Itt fontos megemlíteni, hogy nem helyettesíti a hagyományos vizes eljárást pl. egy erdei túrán résztvevő, sáros utakon közlekedő jármű esetén. Ekkor a szennyeződés olyan fokú , hogy ezzel a technológiával tovább tartana megtisztítani és költségesebb is lenne. Viszont egy átlagosan piszkos jármű - városi szennyeződés,  esőcseppek nyomai, a megtapadt por, szmog, bogarak és madárpiszok - esetén kiválóan működik, élvezhetjük előnyeit, és egyben ápolhatjuk autónkat.

-               Miracle Drywash mint autóápolási termék?

Igen. Ez nem csak egy tisztítás, hanem egy folyamat, melynek eredményeképpen munkánk végeztével egy csillogó autót kapunk (mintha políroztattunk volna), természetesen a  polírozás árának töredékéért úgy, hogy még időt is spóroltunk. Az MDW-vel kezelt autók ellenállóbbak lesznek a szennyeződésekkel szemben, második használatakor már jól érzékelhető a tisztítás könnyebbsége, a ráfordított idő csökkenése. Aki egyszer kipróbálja az felismeri ennek a remek szernek a tulajdonságait és bizton állíthatjuk, hogy elégedett felhasználója lesz a jövőben.

           

-      Kinek, illetve kiknek ajánlják?

 

Mindenkinek, aki rendelkezik valamilyen járművel és szereti azt tisztán használni. Elsősorban azok körében lehet ideális, akik maguk szokták ezt a tevékenységet elvégezni ilyen-olyan megfontolásból és a hagyományos vizes eljárás nehézségeket, kényelmetlenséget okoz.  Továbbá cégvezetők, autóflották fenntartóinak figyelmébe ajánljuk, akik szeretnének költségeket megtakarítani és fontos számukra, hogy a cégük logóját „viselő” jármű esztétikailag megfelelően nézzen ki. Sok esetben egy autó mosatásánál két autó esik ki a cég működéséből, miközben hozzák-viszik az autókat, ráadásul kétszer, illetve két ember munkaidejéből vesznek el drága percek.

-               Valóban gazdaságosabb mint a hagyományos autómosás?

Igen. Maga az anyagköltség alacsonyabb, amennyiben hozzávesszük, hogy ezzel az eljárással nem csak „lemostuk”, de egyúttal egy védelemmel is elláttuk a járműveket. Egy olyan vékony és kemény réteg kerül a lakkfelületre, ami meggátolja a szennyeződések megtapadását. A hagyományos autómosókban is léteznek ilyen szolgáltatások, mint ismeretes az alapár többszöröséért. A kifejezetten speciális védelem pedig nagyságrendekkel kerül többe, ami szinte ugyanazt a nanotechnológiát veszi alapul, mint a Miracle Drywash.

Akiben esetleg kételyek merülnének fel, az látogasson el weboldalunkra, melynek címe: http://viznelkul.hu és győződjön meg a részletekről. Amennyiben nem talál választ  kérdéseire tegye fel bátran akár telefonon, akár e-mailen keresztül a tiszta-auto@viznelkul.hu elérhetőségen.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.